[GHID] Prinde Regele

În acest forum găsiţi ghiduri folositoare legate de metin
Neconectat
Avatar utilizator
SerafimRefacForum

Membru
Membru

Mesaje: 4
Membru din: Vin Oct 19, 2018 12:03 am
Localitate: Forumarii de Jos
Regat: Refachunjo
Status: Refac forum
Caracter: Forumar
Breaslă: Refacerea

[GHID] Prinde Regele

Mesajde SerafimRefacForum Sâm Oct 20, 2018 2:27 am

Informaţii Generale

  Anul acesta v-am pregătit un frumos mini-joc, nou nouţ: Prinde Regele! Omorând monştrii, veţi putea colecta Imagine Carte Rege. Odată ce aţi adunat 25 de cărţi, acestea se vor transforma automat într-un Imagine Pachet Rege. Începând de acolo, veţi putea să începeţi mini-jocul.

Începerea Jocului

Pe durata eventului în joc în partea din dreapta sus o să fie prezent un Joc de Cărţi care poate fi activat cu un simplu click pe Imagine

Înainte de a începe jocul, asiguraţi-vă că aveţi şi 30.000 ImagineYang pregătiţi cât şi un Imagine Pachet Rege în inventar.

Descoperă cât mai multe cărți cu putință și colectează puncte. Prinde Regele (K) dintr-o dată la cea din urmă mișcare pentru a colecta 100 de puncte. Dacă aduni cel puțin 10 puncte, poți colecta un premiu la sfârșitul jocului.

Poți paria pană la 5 Pachete Rege de fiecare dată când joci, colectând același număr de cufere drept recompensă. Ține minte: Numărul de cărți pe care le joci este fix; acesta nu este influențat de numărul de pachete pariate. De îndată ce jocul a început nu mai poți retrage Pachetele Rege pariate.

ImagineImagine

Reguli Prinde Regele

  Începi întotdeauna cu cea mai mică carte. O săgeată îți va indica ce carte poate fi aleasă.
  Apăsând pe aceasta, cartea va apărea în căsuța 'Cartea Mea'. În rundele ulterioare, cărțile de aceeași valoare vor fi mutate automat.
  Întoarce orice carte ce e cu fața în jos pe tabla de joc și compară cu cea proprie.
  Dacă valoarea cărții tale este mai mare, vei primi puncte egale cu valoarea celei descoperite și poți întoarce o altă carte de pe tablă.
  Dacă are aceeași valoare, vei primi punctele și tura ta se termină. Continuă să joci cu o nouă carte din pachet.
  Dacă valoarea cărții tale este mai mică, nu vei primi niciun punct. Tura ta se termină și vei juca cu o nouă carte.
  Dacă valoarea cărții tale este 5 și cartea cu fața-n jos descoperită de tine este tot 5, cartea ta va fi capturată. Tura ta se termină și nu primești niciun punct.
  Dacă valoarea cărții tale este regele (K) și îl prinzi pe regele de pe tablă dintr-o singură mișcare, primești 100 de puncte. Jocul se termină după această mișcare.
  Bingo! Dacă descoperi toate cărțile într-un singur șir, primești 10 puncte extra.
  Dacă ai adunat cel puțin 10 puncte, îți poți colecta premiul apăsând pe 'Recompensa Ta'.

Exemplu Prinde Regele

Imagine

  Cu 1 și 2 încearcă să găsești unde sunt ascunși cei trei 5 pe tabla de joc.
  Cu 3 și 4 încearcă să faci puncte pe lângă cei trei de 5 descoperiți. În exemplul de mai sus cu 3 și 4 am reușit să găsesc 5 cărți, respectiv cei doi 3 de jos, 4 și 2 de lângă Rege (K) și 5 stânga jos pe tabla de joc.
  Știind unde am Regele (K), cu 5 am luat puncte din toată zona din interiorul conturului albastru, fără să mă apropii prea mult de un 5.
  Că să obțin punctaj și mai mare cu 5, singura mișcare ce o puteam face pe această tablă era să iau 50 de puncte de pe 5-ul de lângă Rege (K). Chiar dacă știam de ceilalți doi 5 din dreapta, fiind unul lângă altul nu puteam obține cele 50 de puncte (vezi Reguli mai sus).
  Atâta timp cât știi unde sunt cei trei de 5 și Regele (K), te poți plimba cu 5-ul să obții cât mai multe puncte.
  În exemplul de mai sus, cu 4 cea mai bună mișcare ce o puteam face pentru punctaj mare era să merg pe acel 4 de deasupra Regelui (K). Atunci când ai o linie completă jos-sus, stânga-dreapta sau una din diagonale mai obții 10 puncte în plus.
  Dacă în timp ce cauți cei trei de 5 sau Regele (K) cu 1 sau 2 și aflii unde ai un 3, cea mai bună soluție este să iei puncte de pe acel 3 când la Cărțile Mele ai ajuns la 4. Chiar dacă atunci când la Cărțile Mele ai 3 și mergi să iei puncte pe 3-ul de pe tablă, primești cele 30 de puncte, dar rămâi fără acel 3 de la Cărțile Mele. Astfel cu 4 obții cele 30 de puncte și cartea îți rămâne pentru a descoperi și puncta pe tablă.
  Spor!

Scor Prinde Regele
  Cartea descoperită este 1: +10 puncte
  Cartea descoperită este 2: +20 puncte
  Cartea descoperită este 3: +30 puncte
  Cartea descoperită este 4: +40 puncte
  Cartea descoperită este 5: +50 puncte
  Cartea descoperită este K: +100 puncte
  Descoperi toate cărțile într-un singur șir: +10 puncte
  IMPORTANT
  Mai multe Pachete rege pot fi găsite în Prada Regelui. Asigură-te că deschizi premiul înainte ca evenimentul să ia sfârșit deoarece toate Cărțile și Pachetele Rege vor dispărea și vei rămâne cu mâinile goale.
  Dacă te deconectezi sau părăsești harta în timp ce joci Prinde Regele, vei pierde recompensa și automat și pachetul/pachetele de cărți început/e.

Recompense Prinde Regele

  Obtine intre 10 si 399 de puncte si primesti: ImaginePrada Regelui de Bronz
  Obține între 400 și 549 de puncte și primești: ImaginePrada Regelui de Argint
  Obține între 550 și 740 de puncte și primești: ImaginePrada Regelui de Aur

Înapoi la “Ghiduri şi tutoriale”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator