Regulament AoG2

Aici găsiţi regulamentele forumului/serverului AoG2
Neconectat
Avatar utilizator
Wendigo SGA

Super Game Administrator

Mesaje: 207
Membru din: Lun Iul 16, 2018 10:00 pm
Localitate: Călărași
Reputație: Game Administrator
Regat: #HATZ
Status: -
Caracter: Ninja
Breaslă: STAFF

Regulament AoG2

Mesajde Wendigo SGA Mar Sep 04, 2018 12:01 am

STRICT INTERZIS
- Inselarea jucatorilor prin comert sau alte modalitati
- oferirea de cheat, hack de orice natura (jucatorii sunt obligati sa faca print screen si sa posteze pe site orice oferta de acest gen)
- impersonarea oricarui membru al staff-ului
- modificarea clientului
- Crearea de caractere cu nume ce imita numele GM-ilor se va sanctiona cu BAN PERMANENT
- amenintarile la viata reala a jucatorilor sau oricarui membru al staff-ului se sanctioneaza cu ban permanent
- postarea de imagini, clipuri care au caracter jignitor si/sau denigrator, care fac referire sau aduc atingere vietii personale a jucatorilor sau oricarui membru al staff-ului se sanctioneaza cu ban Ip pe site si/sau joc !
- Folosirea de hack-uri gen 1hit 1kill sau kick hack , M2BOB va fi sanctionata cu ban
- bugurile de orice natura la oricare fel de caracter(ninja,war,saman,sura)prima abatere se sanctioneaza cu 3 zile,a doua cu permanent
- Repetarea unei idei fixe obsesiv,poate duce la mute.
- Reclama altor servere este strict interzisa,se pedepseste cu BAN permament.
- Spamul cu obiecte in map1 este interzis,se pedepseste cu BAN temporar.
- Manipularea victimei adaugand programe mallware sau orice alt tip de program daunator in computerul ei(n.r.victimei) este interzisa.
- Furtul este interzis,se pedepseste cu BAN PERMANENT.
- Limbajul injurios este pedepsit cu MUTE,in cazuri extreme se poate ajunge la ban pe o perioada de timp nedefinita!
- Falsificarea de dovezi poate duce la BAN in cazuri extreme.
- PvP-ul la anumite evenimente este interzis,nerespectarea acestei reguli duce la BAN.
- Folosirea bugurilor/neraportarea lor duce la BAN pe o perioada de timp nedefinita.
- Acuzele nefondate cat si jignirea la adresa staff-ului duc la blocarea contului permanent.
- Comertul de iteme pe bani reali/paysafe/paypall/scrill,etc. este interzis si se sanctioneaza cu ban permanent.
- Comertul Extern ( Dau aici pe acolo ) este interzis si se sanctioneaza cu mute sau ban permanent.
- Mutarea bosilor este interzis si se pedepseste cu ban 24h.
- Folosirea autoclikerului atunci cand este event cu cl este interzisa.


Apelarea fara motiv a unui Game Master, in cazul in care se repeta succesiv, poate fi sanctionata cu block chat. NU MAI DATI GM-ULUI ZECI DE MESAJE DE GENUL: "unde gasesc muntele sohan" / "unde pica X" / "imi dai si mie XX (otel, lvl, arma, etc)". GM este pus sa faca ordine si sa ajute jucatorii cu probleme reale si nu cu trivialitati pentru intrebari legate de joc aveti la dispozitie Helperi.
In discutiile cu GM pastrati un minim de decenta si respect. Nu incepeti discutiile cu: "we" / "wa" / "bah" / "mah". Incepeti o discutie cu un simplu "sal" / "buna" / "buna ziua". De asemenea puneti intrebarile DIRECT, fara sa asteptati raspunsul la salut, sau sa intrebati daca puteti pune o intrebare.

Se pot sanctiona, dupa caz:
- Folosirea de cuvinte OBSCENE sau folosirea unui limbaj VULGAR
- folosirea prescurtarilor gen "fmm" "gtm" "mm" va atrage dupa sine o sanctiune cu block chat
- Injuriile aduse familiei (mama,tata,sora,frate,copii...etc),se sanctioneaza cu block chat 2h
- folosirea de cuvinte si expresii din care anumite litere sunt inlocuite cu alte semne(Ex."*", "!", "@", etc.) din care totusi se intelege sensul initial va fi sanctionata cu block chat. Ex. "Sa ma s**i de p**a" !
- Oferirea de informatii sau intrebari despre metodele de incalcare a regulamentului (cheats, cods, hacks).ban permanent.
- Expresiile rasiale sau xenofobe, nu sunt permise si sunt considerate abuziri grave si tin in mare masura de educatie, pot conduce inclusiv la block chat
- Se sanctioneaza razboaiele pentru puncte (blaturile) = razboaie aranjate, la care una dintre bresle participa cu un/doua caracter/e neechipate corespunzator, care nu riposteaza (nu ataca adversarul la randul lor), singurul scop fiind aducerea de puncte breslei adverse.Orice GM sesizat in legatura cu un astfel de razboi si solicitat pentru a asista la un astfel de razboi are dreptul de a penaliza ambele bresle.

Folosirea bugurilor.
Daca descoperi un bug, raporteaza-l Game Master-ului. Este interzis sa il folosesti in avantajul tau iar incalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.

Inselatoria.
Sunt interzise toate programele de conectare la serverul AoG2 in afara de cele ce apartin de AoG si sunt descarcabile prin optiunile puse la dispozitie de catre noi. Modificarea programelor de conectare este interzisa si se pedepseste cu ban permanent. Decriptarea si hacking-ul clientului de conectare sau a oricarei informatii ce apartine serverului sunt strict interzise.
Incercarile de inselare a membrului staff-ului AoG2 in legatura cu platile dumneavoastra vor fi considerate inselatorie si vor avea ca sanctiune banarea permanenta a conturilor dumneavoastra.

*** Precautii ***
- NU dati NIMANUI userul si parola de la cont. Nici macar GM-ilor sau Adminilor!
- NU stocati parolele in fisiere tip *.doc, *.txt pe calculator. In eventualitatea infestarii cu un keylogger acestea vor fi pierdute.
- NU acceptati de la alte persoane pe care nu le cunoasteti in persoana poze, cheats, codes, etc. Exista riscul ca ele sa contina virusi, keylogers, troiani, worms, etc.
- Faceti printscreen si postati poza pe forum cu cei care incearca sa va dea cheaturi, coduri si altele. 95% din cazuri sunt simple programe care nu fac altceva decat sa le trimita celor care va dau programul, parola si userul contul dvs.
- NU ESTE VINA GM SAU a ADMINILOR(SA, GM) ca v-a fost "SPART" CONTUL si nici nu putem impiedica acest lucru deoarece in 90% din cazuri dumneavoastra dati parola la terte persoane.Chat-Moderatorii:
Acestia desfasoara o activitate foarte utila pentru noii jucatori si astfel prin prezentul regulament este interzis:
- contactarea CM-ilor prin mesaje personale sau chat cu mesaje triviale menite pentru a deranja sau a face CM-ul sa reactioneze in asa fel incat acesta sa poata fi raportati pe forum pentru injurii;
- jucatorii care deja cunosc jocul sunt rugati sa nu deranjeze CM-ii cu trivialitati pentru ca acestia nu au nevoie de ajutor in mod special;
- sunt interzise de asemenea mesajele jignitoare sau ofensatoare adresate CM-ilor vor fi tratate conform celorlalte puncte din prezentul regulament;
- sunt interzise de asemenea mesajele menite sa "testeze" cunostintele CM-ilor in materie de Metin2. Acestia nu sunt obligati sa cunoasca metin2 la perfectie ci doar anumite particularitati ale serverului nostru, sa fie la curent cu noutatile si modificarile regulamentului si ale modului de joc(implementari noi ca si mobi, harti, iteme, etc) de asemenea este interzis a fi verificati daca acestia cunosc TOATE aceste modificari;
- crearea de noi caractere menite pentru a jigni CM-ii poate aduce la ban permanent.

Exemple de mesaje cu actiunile lor:
- "[CM]X nu mi-a raspuns la mesaj destul de repede" - inutil, aveti rabdare [CM] raspund la foarte multe mesaje
- "CM habar nu ai esti degeaba sau esti pus pe pile" - mesaj menit pt a creea conflicte - sanctiune block chat.
- actiune - crearea de caractere mici pt a injura sau ofensa CM-ii - sanctiune ban permanent.
- "Sal CM. Ce faci? De unde esti ?" - inutil - daca doriti ceva de la CM adresati direct intrebarea al carei raspuns va intereseaza.
- actiune - reclamatiile aduse la adresa helperilor se vor face prin discutii postate in INTREGUL continut - discutiile postate partial vor fi ignorate.REGULAMENT CM

Datoria voastra este sa dati dovada de profesionalism , trebuie sa fiti un exemplu fata de ceilalti.

- Activitatea minima pe zi este de cel putin 4 ore.
- Defiecare data cand dati mute trebuie sa faceti PrintScreen,care trebuie tinut 24 ore.
- Nu aveti voie sa lasati contu afk .
- Nu aveti voie sa jigniti playeri .
- Nu aveti voie sa amenintati playerii.
- Daca ajutati la un negot, orice tentiva de furt din partea voastra se pedepseste cu ban permanent.
- Aveti voie sa ajutati la negoturi pe server dar nu sunteti obligati .
- Nu aveti voie sa ajutati la negoturi cu alte servere sau pe bani reali ( psf , pp etc )
- Abuzul de comenzi se pedepseste cu excluderea din staff + ban temporar.
- CM-ii sunt obligati de a pastra un limbaj civilizat in orice situatie indiferent daca interlocutorul nu manifesta un minim grad de civilizatie si bun simt, acesti jucatori vor putea fi sanctionati ca atare.
- in cazul in care [CM] nu manifesta un limbaj corespunzator sau folosesc expresii triviale sau ofensatoare si acestia vor putea fi trasi la raspundere si ca o sanctiune completara gradul de CM poate fi inlaturat la decizia staff-ului
- Trebuie sa aveti rabdare si sa va pastrati calmul cu orice player indiferent daca acesta nu intelege, incercati sa raspundeti pe cat posibil pentru al ajuta.
- Nu veti face diferenta dintre un player din map1 si un `prieten` sau membru al breslei voastre cand e vorba de a sanctiona cu block chat.
- Este interzis sa provocati playerii doar pentru a le da block chat.
- Este interzis sa va bagati peste alti playeri in pvm la bosi / metine pentru ai bate. Asta nu inseamna ca nu aveti voie pvp in caz ca farmati si vin alti sa va bata.
- In cazul unei plangeri la adresa dvs. pe forum trebuie sa reveniti cu PrintScreen-ul care sa ateste ca playerul respectiv nu a luat mute pe nedrept ( in maxim 24 ore )
- Orice alt jucator,in afara de [CM], prins pe contul unui [CM] - sanctiune - CM=REMOVE de la functie, PLAYER - Ban permanent (NU se accepta scuze precum: a intrat sa imi duca la biolog, a intrat sa ia un item,etc.)
Imagine
Imagine

Înapoi la “Regulamente joc & forum”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator